Проектування електропостачання зовнішніх мереж

Дотримання норм

Електрика завжди вимагає скрупульозного та точного підходу. Жодних помилок і промахів не допускаються. Особливо важливо, щоб проектування електропостачання зовнішніх мереж проходило на належному рівні. Усі елементи мають працювати безвідмовно. Тому кожен нюанс прописується в електротехнічній документації.

Складність розробки таких систем завжди варіюється в широкому діапазоні. Насамперед це залежить від специфіки об'єкта, до якого підводять мережу. Тому документація може бути представлена ​​як на парі аркушів, і цілими томами. У своїй діяльності наші фахівці дотримуються всіх етапів робіт і чітко прописують усі нюанси у документації.

Офіційно-правовий статус

Важливо розуміти: проектування електропостачання зовнішніх мереж у Запоріжжі завжди вимагає чіткої градації. Йдеться про такий момент, як відмінність між зовнішньою та внутрішньою мережею. Безумовно, взаємозв'язок є, але кожна із систем специфічна. Фахівці проведуть усі роботи у рамках закону. Помилки не допускаються.

Види зовнішніх мереж

1. Муніципальні дозволяють постачати електричну енергію міста, адміністративні та інші населені пункти.

2. Зовнішні мережі, що забезпечують роботу підприємств. Потрібна хороша потужність та надійність усієї системи.

3. Прибудинкові зовнішні мережі. Ми пропонуємо забезпечення енергією вашого будинку чи дачі. Великий досвід робіт дозволяє належним чином проводити всі маніпуляції.

Акценти

Для забезпечення енергією будинку, котеджу чи дачного будиночка застосовуються ефективні методики. Все формується залежно від обсягів ділянки, якій потрібна подача електрики. Тому підключення електропостачання  виступає у всіх випадках індивідуальним завданням. Звідси й формується вартість послуги.

Часто потрібна підстанція. Її завдання полягає в тому , щоб забезпечити електроенергією будинок. У цьому трансформаторна підстанція формує безпеку. Здійснюється автоматичне вимкнення у разі несправності, проводиться контроль фаз. Тому ці агрегати необхідні.

Захист зовнішніх мереж

Опірність всієї лінії ударам блискавки виступає найважливішим показником. Враховуючи цей факт, пропонуємо надійні мережі, виконані із спеціально розроблених матеріалів. Крім того, здатність витримувати пориви вітру та зледеніння входить у пріоритети. Тому можна довірити нам таке важливе завдання як встановлення зовнішніх мереж для вашого будинку. Нульовий провідник надійно заземлений. Після виконання робіт здійснюється контроль якості.

Підбиваючи підсумки…

Електропостачання не терпить помилок. Ми працюємо для клієнтів, виходячи з їхніх інтересів. Великий досвід робіт та хороша база замовників дозволяють виконувати всі маніпуляції належним чином, надаючи цілком прийнятні ціни на послуги.

Системи зовнішнього електропостачання завжди допоможуть без перебоїв отримувати електричну енергію, яка надійно контролюється спеціальними пристроями та датчиками.

Наші контакти

akvabudproekt@gmail.com